Bedste disc til Ultimate frisbee?

1 minutters læsning

Der er ingen tvivl om, at Ultrastar fra Discraft er den bedste frisbee til Ultimate. Den vejer 175 gram, flyver fantastisk og er god at gribe.
På denne side

Der findes utrolig mange forskellige frisbees, men det er ikke alle der egner sig til at spille ultimate med.

Men det er faktisk ikke så svært, hvilken disc du skal vælge, hvis du gerne vil spille ultimate frisbee.

Den bedste ultimate frisbee

Det er ikke til diskussion, hvilken frisbee du skal vælge til ultimate.

Discraft Ultrastar er bare den bedste!

Discraft Ultrastar har et fantastisk svæv og uovertruffen aerodynamik. Den sætter ganske enkelt standarden for, hvordan en ultimate frisbee bør svæve.

Discraft Ultrastar 175

Discraft Ultrastar er den perfekte frisbee til Ultimate Frisbee. Den er let at kaste og gribe. Ultrastar sætter standarden for ultimate frisbees.

Gå til butik

Frisbee til børn

Hvis du skal bruge en frisee til børn, fx til Ultimate i skolen, så kan du vælge Sky-Pro fra Discraft.

Sky-Pro vejer kun 125 gram, men flyver som en Ultrastar. Vi anbefaler Sky-Pro til lidt mindre hænder (børn under 10).

Sky-Pro fungerer også rigtig godt til lege på stranden, hvor der er risiko for at ramme andre mennesker, da den har en mindre vægt og derfor er mere sikker..

Konklusion

Den officielle disc til ultimate er efterhånden en klassiker! Uanset om du har brug for en rigtig god frisbee til leg i haven eller er du vil prøve kræfter med ultimate-sporten, så anbefaler vi denne disc.

Start med Ultrastar, og du vil ikke fortryde dit køb!

Ofte stillede spørgsmål

Kan du spille ultimate med golfdiscs?

Du kan ikke bruge golfdiscs til ultimate frisbee. Du skal have fat i en frisbee, som har en højere kant, så den er mere behagelig at gribe. Du kan læse mere om de forskellige egenskaber for golfdiscs.

Hvad betyder hyzer og anhyzer?

Hyzer og anhyzer er en betegnelse for den hældning golfdiscen har, når du kaster den. I et hyzer højrehåndet baghåndskast vender den venstre kant af frisbeen nedad. Det gør, at frisbeen vil dreje endnu mere mod venstre til sidst i kastet. I et anhyzer kast vender den venstre kant opad, hvilket vil få frisbeen til at gå mod højre i starten af kastet.