Bedste disc til Freestyle frisbee?

1 minutters læsning

Der er ingen tvivl om, at Sky-Styler på 160 gram fra Discraft er den bedste frisbee til freestyle. Her gennemgår vi, hvofor den er god at lave tricks med.
På denne side

Der findes mange forskellige frisbees, og du kan lave tricks og freestyle med alle sammen. Men der er alligevel nogle discs der skiller sig særligt ud.

Til freestyle frisbee er valget ikke så svært, som det er til nogle af de andre frisbeediscipliner.

Den bedste freestyle frisbee

Hvis du synes det er sjovt at lave tricks med en frisbee og gerne vil dykke lidt ned i freestyle, så er der en frisbee der skiller sig ud fra de andre.

Det er Discraft Sky-Styler.

Sky-Styler er det perfekte valg til freestyle. Den har alsidige svæveegenskaberx, og den er let at kaste og gribe. Disse egenskaber er helt afgørende for at kunne udføre de bedste tricks.

Sky-Styler 160 gram

Discraft Sky-Styler er det perfekte valg til freestyle frisbee pga. de alsidige svæveegenskaber. Freestylers verden over bruger Sky-Styler fordi den er supernem at kaste og gribe.

Gå til butik

Konklusion

Hvis du mere seriøst overvejer at kaste dig ud i freestyle-kunsten, så er Sky-styler lige den disc du behøver. Den perfekte freestyle disc. Med sine 160 g. er den perfekt til brushing og guiding. Den har en lidt skarpere vinklet indersidekant til perfekt rimming.

Tag den med med på stranden og oplev forskellen.